Monday, April 18, 2011

BErsEronok bersAma KAmu

masih teringat2 keseronokan jamuan semlm.. act, smlm ada jamuan untuk AJK program khidmat masyarakat ke Betau, Kuala Lipis Pahang.. ada entry sebelum ni pasal program ke pkampungan org asli tu.. so, kaedahnya smlm buat la jamuannya meraikan kejayaan kami yg sudah berjaya buat program tu.. pensyarah kami yg baik telah menghadiahkan kami rm100.. 2 yg kami terkinja2 nak buat jamuan tu.. tp nak tau ape makanan kami utk jamuan tu?
x caya lagi?
ha!! tu barisan kotak2 kfc.. duit seratus je tp makan kfc snack plate then ade 26 org.. mane lagi la si bendahari ni cekau duit? huhuh.. 4get it bende tu semua.. yg penting mlm tu semua kenyang kan.. wlpun ade yg kate kfc tu x best.. tp tgal tulang aym je aku nengok.. ahaha.. habis je makan2 ade la buat cabutan bertuah.. x sangka ni name i bertuah.. dpt gak hadiah..
tu hadiah yg i dapat sbb si aizu cabut name i.. dan paling sweet skali b4 tu i kene cabut name dan i tercabut name dia.. mcm ne tu? ahaha.. yg lain2 jgn jeles ok.. ahaha.. tp kan x leh la ngok muke kau aizu.. sik aku terbanyang kau menari bolywood mase kat betau.. x leh blah.. ahaha..
snap2 gmbr tu penting yer.. sbb kami ni addict pd kamera..huhuh.. sian muke ida dlm gambar ni.. tgn sape gegau ni? huhu..  tergelak sane sini.. paling x leh blah sampai pak guard dtg wat tinjauan dekat tempat kitaorg sbb ngat ade org kene histeria.. mane x nya.. dah ade aku ngn min.. suara bertaraf a/bangsa... vokal f sharp.. nak2 hari ahad sape yg ade kat fpend tu.. huhu.. ape2 pun mlm tu sgt la happy..
the end

1 comment:

  1. ha'a..... happy bangat and gila happening lah~

    ReplyDelete