Tuesday, March 8, 2011

OPKIM POS BETAU BHNG 4

AKU & TEKNIKAL

buat pertama kalinya aku diberi tugas sebagai ketua logistik dan teknikal.dalam menganjurkan program.. seriusly nie adalah kali pertama sbb b4 tis aku dah 2 kali pegang sekriteriat program.. mula2 memg xnk.. tp tenaga lelaki di perlukan utk sekriteriat ni so aku terima jugak la.. sblm program aku kene kumpulkan baju2 atau barang terpakai yang nak disedekahkan kepada masyarakat di pos betau.. bilik aku dah mcm gedung pakaian dah.. ade aku post dlm entry sblm nie"BUNDLE".. bila dah dekat sana busy la uruskan teknikal.. nak cakap pun susah ni.. malas nak taip.. so ngok je la gmbr2 yg ada
 ni masa nak menyiapkan video majlis perasmian.. tuhan saja yang tahu perasaan mase ni.. dengan tidur jam 3 pagi pilih gambar sehari sebelum majlis. pas tu pulak x mahir guna movie maker.. nasib baik la ada insan yang sudi tolong iaitu INTAN NATASHA.. Memang nak ucap terima kasih sgt2 dekat dia sbb dia banyak tolong aku masa sebelum dan semasa program.. mana dengan kami membungkus pakaian terpakai sampai hampir jam 4 pagi.. kalau nak tau sape dia? yang free hair tu.. tue la da.. thanks sha.. syg sha (tetiba kan.. marah si tettss kang, abis aku kene tembak..huhuh)
tu dia kegigihan kami buat kerja.. pening nak menyusun gmbr yg banyak.. plus plak dengan bile guna movie maker nie sik hang jer.. kene wat sikit2 n save cepat2.. asik menjerit je keje aku bile lappy aku hang.. finally siap jugak la video tu hasil kerja aku yg norvis(baru tahu) guna movie maker.. sedih tol!! huhuh.. thanks again pd kwn2 lain jugak yg selama ni membantu aku dalam menjayakan program nie

video
nie la video majlis perasmian yg telah kami buat.. :)

1 comment:

  1. sama-sama...... kecik punyer hal lah~
    tolong menolong bantu membantu. sekarang ko dah dapat lesen.....pas ni leh la tolong hantar aku g station bas kalau aku tinggalkan kereta. hehehe....

    ReplyDelete