Tuesday, September 8, 2009

haPPy BIrthDAy lagi.. sape lak kali ni????

salam..
slmt berpuasa..
pejam pelik 2x dah pun lebih separuh bln kiter bpuasa.. cukup x smua puasa.. laki klu x cukup puase x yah idup ey.. wat malu jer.. lain la pmpn.. 2 diorg x pose korg faham2 je la.. hi3..

entri kali msih g mcerita kan sal sambutan hr ketuaan seorg manusia nie.. klun sblm nie sal miss tasha ronggeng a.k.a kelab koling.. hi3.. kali nie kiter akan ngok lak sambutan hari jd AFFENDY ASMAT yg ke 22.. sape lak dak nie kan? artis ke? pelakon? penyanyi? ermmm.. sape ek.. yg pastin semua 2 bkn.. sape yg knal leh la jwb sape die nie.. klu nadia bace sure die tau dak nie.. ahark3..
ok la.. kite mulakan pgembaraan upin ipin kite sal majlis nie.. fendy nie x rumet aku mase 1st year g.. sampai skrg kitaorg baik.. before this mase ari jd aku die pun ade wat suprise beli kek.. so giliran aku lak sambut hr jd die..
mngikut kajian pahlawan2 zaman keponingan dulu kala.. die nie telah diberanakkan pd 1.september.1987.. dekat mane ek plak die lahir?? jap aku search kat google jap.. hu3.. k dah dpt jwpn dah.. lahir kat sabah.. wad ape aku x tau la plak.. doc mane yg tukang sambut 2 aku x tau la plak.. perlu ke aku tau?? huhu...
nie la kek yg aku ngn lagi sorg dak name die fendi gak tp duk kat srwk beli kek nie utk smbut hari jd fendy nie.. bape byk la fendy.. fining.. hi3.. ade kisah mcm ne kek nie nk didpti yer.. penajaan kek kali nie di warta bangi 2 jer.. hu3.. aku menggunakan khidmat PA aku sape lagi klu x lain x bukan si nadia utk ikut same beli kek nie.. die duk bonceng blakang moto aku tolong pegang kek nie.. klu xde die tolong pegang kan.. jwbnya telingkup la kek nie klu aku masuk dalam box..hu3.. kejutan nie nk dibuat jam 12.00 tghmlm 1 sept tue.. nk jd kan cite sblm tue aku de la keje yg nk dibuat same ngn nadia.. pe lagi klu x keje pngukuran yg ting tong tue.. nyampah aku.. huh.. so nk siapkan keje 2 gak.. tedeley la sambutan 2..
tepat jam 1 pg baru majlis blgsg sambil aku mbuat rncgn memasak..hu3.. rncngn apenye.. masak utk kitaorg sahur.. so skali la nyambut hr keberanakkan di dunia nie.. hu3.. mlm 2 slain kitaorg betiga de sorg g geng kitaorg nabil yg join.. die tukang tgkap vid pd mlm 2.. vid ape??? nati kite ngok ey..
sempat la beposing ngn si birthday boy nie ha.. nie la die yg menyambut hari tuanye tu.. sambil2 tue aku plak bsilat kat pantri nie.. hu3.. sibuk masak la.. menu mase 2 nk sahur sambal kentang ngn ikan bilis ngn sup soon.. ok la 2.. org bujang.. sental je ape der.. korg ngok la vid ucapan die yg budjet sambutan hari jd artis.. x kose.. hu3

video

3 comments:

  1. hi faizal...wah salu je celebrate bday ye..
    sronok nye korang...kem salam ngn fendi ye...btau bday boy tu i wish him best of luck..i doakan dia dpt posting tempat i...oopss!!!

    ReplyDelete
  2. huhuhu... asal raca cm pnah nmpk jek kek 2??

    ReplyDelete
  3. fendi??? hmmm dia la pengasas2 cikgu2 yg merosakkan ank muridnye..tgk je la, dia tlh mnunjukkan auratnye di public (dlm vids)!! leh kn band nih....lg 1,kalo xde aku ni xde kek si fendi 2 tau x..hahahha

    ReplyDelete